Boerderij Familie Blaauw

Noordeinde 41 C 1485 ET Noordeinde Plan reis

Kom je ook?

Aan de rand van het dorpje Noordeinde en midden in de prachtige Eilandspolder, met haar kleine slootjes en dijkjes, ligt de boerderij waar Jakob en Miranda Blaauw samen met hun drie kinderen Stein, Anne en Jente wonen.

Het familiebedrijf dat zij runnen heeft 70 koeien, 30 kalfjes, 4 paarden, 3 kippen, 2 honden en een kat die Tijger heet. Tijdens Dagje bij de Boer Dag laten de kalfjes zich graag aaien. Bij de familie Blaauw kun je heerlijk springen in een hooiberg, kleuren en knutselen of meedoen aan Oudhollandse spelletjes. Laat je door Landschap Noord-Holland informeren over de vele verschillende weidevogels die in het prachtige natuurgebied rondom de boerderij te zien zijn. Vergeet dus vooral je verrekijker niet! Verder zal Veetransportbedrijf G. de Jong aanwezig zijn met zijn eigen vrachtwagen om uitleg te geven over veetransport. Ook is de firma De Heus Voeders aanwezig om je alles te vertellen over het voer dat de koeien krijgen. Trek gekregen na alle activiteiten? De Beemster tostitruck verkoopt hier heerlijke Beemster kaas tosti’s!

Van plan om langs te komen? De boerderij van de familie Blaauw vind je door de doodlopende weg richting Meerdijk op te rijden.

  • Ga opzoek naar de weidevogels
  • Leer meer over het voer dat de koeien krijgen
  • Oudhollandse spelletjes
  • Beemster kaas tosti’s

Onze andere boerderijen

volg ons op Instagram en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Vlinder foto